xwDE SALSA DANSCURSUS

Leer Salsa, Bachata, Kizomba en Chachacha dansen, terwijl je plezier hebt!

Onze salsalessen worden elke zaterdagavond van 19.00 aangeboden en gegeven door Mathieu Manasi, liefhebber van salsa en zijn levenskunst. De danslessen komen aan alle mensen tegemoet, beginners, middelmatigen en gevorderden, kinderen, jongeren of volwassenen die salsa dansen willen leren dansen of / en nieuwe trucs willen leren verbeteren van hun stijl Salsa, Kizomba, Bachata, Chachacha.

Ongeacht uw niveau, willen wij dat u gepassioneerd en enthousiast wordt om verder te vorderen. Om uw leergang tot in in de perfectie te ontwikkelen, nemen wij de nodige tijd.

Sans-titre-3DANSCURSUS VOOR BEGINNERS

Hebt u nooit Salsa gedanst? Wenst alleen of in paar te dansen? Nu is het juiste moment!

Om salsa te leren dansen op een gemakkelijke manier met flexibiliteit, starten we altijd onze cursussen met zeer eenvoudige bewegingen. Tijdens de eerste sessies van uw cursus, leren wij u alle basisstappen, ideale dansposities, evenals de ontwikkeling van uw muzikale oor.

Aan het eind van een elf lessen programma, hebt u de mogelijkheid om de tijden te ontdekken en kent u alle fundamentele fasen, evenals een groot aantal combinaties.

Daarom zult u klaar zijn om uw partner te verrassen en om naar het middelmatig niveau te vorderen.

dsqDANSCURSUS VOOR MIDDELMATIGEN

Onze salsa danslessen zijn progressief en pedagogisch georiënteerd.

Het is belangrijk dat u alle basiscombinaties van de beginnersniveau zeer intens kent, om naar het middelmatig niveau te stijgen en om geleidelijk aan te vorderen.

We leggen ook bijzonder nadruk op 'Leiderschap', d.w.z. de juiste manier om te begeleiden, uw partner te leiden, evenals als het coördineren van uw bewegingen op de dansvloer.

N.B: Het is belangrijk om te weten dat alle nieuwe combinaties elk seizoen terug aangeleerd worden.

dsrDANSCURSUS VOOR GEVORDERDEN

U bent eindelijk klaar om uw techniek uit te breiden en volledig uw passie te dansen.

Op dit niveau leert u complexe salsacombinaties. U ontdekt meerdere danstechnieken, alsmede tips om uw danshouding en stijl te verbeteren en om uw muzikaal gehoor te verfijnen.

Tijdens dit programma, nemen wij u mee om aan één van de meest succesvolle patronen en cijfers te werken. U zal zich in alle salsaregels verdiepen, zodanig deze dans geen geheimen meer voor u kent.

Nadat u verlost wordt van deze lessen, bent u een volwaardige salsadanser. U hebt zelfvertrouwen en u voelt zich klaar om deel te nemen aan alle salsa-evenementen in uw omgeving.